Partner-sporingen er aktiv i 30 dager etter at en kunde klikker på partnerlenken din.
Kunden må gjennomføre en kvalifisert bestilling innenfor denne perioden for at bestillingen skal godskrives partnerkontoen din. Sporingen kan avsluttes tidligere dersom kunden sletter nettleserdata, bytter enhet eller nettleser, bruker privat surfemodus, eller klikker på en annen markedsførings- eller partnerlenke før bestilling.